АВТОМОБИЛИ
Renaul Megane 1.4
ЦЕНА: 2.400€

Година:2005

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, радио CD, патен компјутер, металик боја
Боја:металик зеленаПоминати км:127.000

Повеќе...
Renault Megane Coupe 1.4 TCe 130 HP
ЦЕНА: 6.900€

Година:2010

Опрема: автоматски клима уред, серво управувач. електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, cruise control, волан и менувач обложени во кожа, панорамски покрив, светла за магла, патен компјутер, алуминиумски фелни, металик боја
Боја:портоколава металик Поминати км:55.000

Повеќе...
Top