АВТОМОБИЛИ
Peugeot Boxer 8+1 2.2 HDi
ЦЕНА: 9.900€

Година:2009

Опрема: автоматкси двозноски клима уред, серво управувач, електричен пакет, светла за магла, фабричко радио CD, патен компјутер
Боја:бела пастелнаПоминати км:131.000

Повеќе...
Top