АВТОМОБИЛИ
ds3
DS3 1.6 Ti Sport
ЦЕНА: 11.900€

Година:2014

Опрема: ABS, серво управувач, алуминиумски фелни, клима уред, електричен пакет, менувач и волан обложени со кожа
Боја:црвено - црнаПоминати км:16.500

Повеќе...
Top