АВТОМОБИЛИ
Opel Antara 2.2 CDTi 4x4
ЦЕНА: 12.900€

Година:2015

Опрема: автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер, светла за магла, алуминиумски фелни, погон на 4 тркала, металик боја
Боја:кафена металикПоминати км:79.500

Повеќе...
Top