АВТОМОБИЛИ
Mazda 2 1.4 TNG
ЦЕНА: 3.500€

Година:2008

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD, металик боја
Боја:црна металикПоминати км:172.000

Повеќе...
Top