АВТОМОБИЛИ
Land Rover Discovery 2.0 I4 Diesel SE
ЦЕНА: 66.600€

Година:2017

Опрема: автоматки двозонски клима уред, погон на сите тркала, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со дисплеј осетлив на допир, паркинг сензори, светла за магла, алуминиумски фелни 19”, фиксен сончев покрив, лед предни светла, влечна кука, металик боја
Боја:сива металикПоминати км:14.000

Повеќе...
Top