АВТОМОБИЛИ
Lancia Ypsilon 1.3 MJet
ЦЕНА: 2.900€

Година:2005

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, радио CD, светла за магла, патен компјутер, металик боја
Боја:црна металикПоминати км:139.000

Повеќе...
Top