АВТОМОБИЛИ
Fiat Punto EVO
ЦЕНА: 5.600€

Година:2013

Опрема: Клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер, металик боја
Боја:сива металикПоминати км:63.750

Повеќе...
Fiat Punto 1.2
ЦЕНА: 5.900€

Година:2016

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, светла за магла, патен компјутер
Боја:белаПоминати км:52.500

Повеќе...
Fiat Linea 1.3 MJet
ЦЕНА: 6.900€

Година:2017

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD, патен компјутер
Боја:белаПоминати км:34.800

Повеќе...
Fiat Panda 1.2
ЦЕНА: 7.300€

Година:2018

Опрема: клима уред, електричен пакет, фабричко радио CD, патен компјутер
Боја:белаПоминати км:36.000

Повеќе...
Fiat 500 1.3 MЈet
ЦЕНА: 7.800€

Година:2013

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, светла за магла, патен компјутер, алуминиумски фелни, металик боја
Боја:сива металикПоминати км:128.000

Повеќе...
Fiat Ducato 2.3 MJet Cabinato
ЦЕНА: 7.900€

Година:2014

Опрема: серво управувач, електричен пакет, патен компјутер
Боја:белаПоминати км:221.500

Повеќе...
Fiat Tipo 1.4
ЦЕНА: 8.900€

Година:2018

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер
Боја:белаПоминати км:21.600

Повеќе...
Fiat Tipo 1.4
ЦЕНА: 8.900€

Година:2018

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер, металик боја
Боја:сина металикПоминати км:26.000

Повеќе...
Fiat Tipo 1.3 MJet
ЦЕНА: 10.300€

Година:2018

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер
Боја:белаПоминати км:17.000

Повеќе...
Fiat Tipo SW 1.6 M-Jet Automatic
ЦЕНА: 14.900€

Година:2017

Опрема: автоматски клима уред, автоматски менувач, серво управувач, електричен пакет, 7” дисплеј осетлив на допир, светла за магла, паркинг сензори, волан и менувач обложени во кожа, алуминиумски бандажи, металик боја
Боја:темно сива металикПоминати км:42.500

Повеќе...
Top