АВТОМОБИЛИ
Chevrolet Camaro LS 3.6 V6
ЦЕНА: 37.000€

Година:2011

Опрема: автоматски клима уред, автоматски менувач, фабичко радио CD со команди на волан, електричен пакет, серво, cruise control, светла за магла, 20" алуминиумски фелни
Боја:бела - пастeлнаПоминати км:44.500

Повеќе...
Top