АВТОМОБИЛИ
Citroën C3 1.2 VTi
ЦЕНА: 6.900€

Година:2016

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD, патен компјутер, cruise control, металик боја
Боја:сива металикПоминати км:51.000

Повеќе...
Citroën C1 1.0 VTi
ЦЕНА: 7.300€

Година:2016

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, патен компјутер, 7” дисплеј осетлив на допир, светла за магла, металик боја
Боја:сива металикПоминати км:65.500

Повеќе...
Citroën C3 1.2 VTi
ЦЕНА: 7.400€

Година:2016

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, LED предни светла, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер, светла за магла, cruise control, алуминиумси фелни, металик боја
Боја:црна металикПоминати км:45.000

Повеќе...
Citroën C3 1.2 VTi
ЦЕНА: 7.400€

Година:2016

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, LED предни светла, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер, светла за магла, cruise control, алуминиумси фелни, металик боја
Боја:металик темно сиваПоминати км:51.500

Повеќе...
Citroën DS4 2.0 HDi Sport Chic
ЦЕНА: 7.900€

Година:2011

Опрема: автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, светла за магла, Xenon светла, кожен ентериер, систем за навигација, паркинг сензори, алуминиумски фелни, металик боја
Боја:црвена металикПоминати км:187.500

Повеќе...
Citroën C-Elysée 1.2 VTi
ЦЕНА: 7.900€

Година:2017

Опрема: клима уред, серво управувач, фабричко радио CD, патен компјутер, cruise control, светла за магла, металик боја
Боја:темно сива металикПоминати км:64.000

Повеќе...
Citroën C4 1.6 HDi
ЦЕНА: 7.900€

Година:2013

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, кожен волан, патен компјутер, светла за магла, металик боја
Боја:кафена металикПоминати км:89.500

Повеќе...
Citroën C-Elysée 1.6 HDi
ЦЕНА: 8.900€

Година:2017

Опрема: клима уред, електричен пакет, фабричко радио CD, патен компјутер, светла за магла, металик боја
Боја:сива металикПоминати км:66.500

Повеќе...
Citroën C4 1.6 HDi
ЦЕНА: 10.900€

Година:2017

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко CD со команди на волан, патен компјутер, светла за магла, металик боја
Боја:црна бојаПоминати км:32.700

Повеќе...
Citroën C5 1.6 HDi
ЦЕНА: 10.900€

Година:2015

Опрема: автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер, волан и менувач обложени во кожа, светла за магла, задни паркинг сензори, алуминиумски фелни, металик боја
Боја:сива металик Поминати км:100.500

Повеќе...
Citroën C4 Grand Picasso 2.0 HDi
ЦЕНА: 11.500€

Година:2014

Опрема: автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, волан и менувач обложени во кожа, патен компјутер, 12” дисплеј осетлив на допир, систем за навигација, паркинг камера, паркинг сензори, светла за магла, алуминиумски фелни, металик боја
Боја:металик синаПоминати км:205.000

Повеќе...
Citroën C5 2.0 HDi
ЦЕНА: 11.900€

Година:2015

Опрема: автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, патен компјутер, волан и меннувач обложени во кожа, светла за магла, задни паркинг сензори, алуминиумски фелни, металик боја
Боја:црна металикПоминати км:121.500

Повеќе...
<< 1 2 >> 
Top