АВТОМОБИЛИ
BMW
BMW X1 1.6d
ЦЕНА: 26.900€

Година:2016

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, кожен волан, светла за магла, алуминиумски фелни, фабричко радио CD со команди на волан
Боја:белаПоминати км:13.800

Повеќе...
Top