АВТОМОБИЛИ
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 HP
ЦЕНА: 11.300€

Година:2017

Опрема: автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, светла за магла, патен комјутер, волан и менувач обложени во кожа, cruise control, алуминиумски фелни, металик боја
Боја:сива металикПоминати км:15.900

Повеќе...
Alfa Romeo Giulietta 2.0 MJet Sportiva
ЦЕНА: 15.900€

Година:2013

Опрема: автоматски клима уред, серво управувач, фабричко радио CD со команди на волан, кожен ентериер, светла за магла, патен компјутер, cruise control, алуминиумски фелни, DNA систем, металик боја
Боја:црна металикПоминати км:92.000

Повеќе...
Alfa Romeo Giulia 2.2 MJet
ЦЕНА: 24.500€

Година:2017

Опрема: автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, светла за магла, кожен ентериер, фабричко радио CD со команди на волан, паркинг сензори, алуминиумски фелни, металик боја
Боја:црна металикПоминати км:27.500

Повеќе...
Top