АВТОМОБИЛИ
Renault Megane 1.4
ЦЕНА: 2.400€

Година:2005

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, радио CD, патен компјутер, металик боја
Боја:металик зеленаПоминати км:127.000

Повеќе...
Lancia Ypsilon 1.3 MJet
ЦЕНА: 2.900€

Година:2005

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, радио CD, светла за магла, патен компјутер, металик боја
Боја:црна металикПоминати км:139.000

Повеќе...
transit
Ford Transit Connect 1.8 TDCi
ЦЕНА: 4.500€

Година:2008

Опрема: ABS, воздушно перниче, серво управувач, електрика на прозори, клима уред, радио CD со MP3
Боја:белаПоминати км:128.200

Повеќе...
Fiat Punto Evo 1.4 MutiAir
ЦЕНА: 6.900€

Година:2013

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD, светла за магла, патен компјутер, алуминиумски фелни, волан и менувач обложени во кожа, специјална боја
Боја:специјална сива пастелнаПоминати км:95.000

Повеќе...
Chevrolet Captiva 2.0 CDTi 4X2
ЦЕНА: 7.300€

Година:2008

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, волан и менувач обложени во кожа, светла за магла, патен компјутер, металик боја
Боја:сива металикПоминати км:91.000

Повеќе...
Fiat Linea 1.3 MJet
ЦЕНА: 7.600€

Година:2017

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD, светла за магла, патен компјутер.
Боја:сива металикПоминати км:31.000

Повеќе...
Fiat 500 1.3 MЈet
ЦЕНА: 8.900€

Година:2013

Опрема: клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, светла за магла, патен компјутер, алуминиумски фелни, металик боја
Боја:сива металикПоминати км:128.000

Повеќе...
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 HP
ЦЕНА: 11.300€

Година:2017

Опрема: автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD со команди на волан, светла за магла, патен комјутер, волан и менувач обложени во кожа, cruise control, алуминиумски фелни, металик боја
Боја:сива металикПоминати км:15.900

Повеќе...
Fiat Tipo SW 1.6 M-Jet Automatic
ЦЕНА: 14.900€

Година:2017

Опрема: автоматски клима уред, автоматски менувач, серво управувач, електричен пакет, 7” дисплеј осетлив на допир, светла за магла, паркинг сензори, волан и менувач обложени во кожа, алуминиумски бандажи, металик боја
Боја:темно сива металикПоминати км:42.500

Повеќе...
Alfa Romeo Giulietta 2.0 MJet Sportiva
ЦЕНА: 15.900€

Година:2013

Опрема: автоматски клима уред, серво управувач, фабричко радио CD со команди на волан, кожен ентериер, светла за магла, патен компјутер, cruise control, алуминиумски фелни, DNA систем, металик боја
Боја:црна металикПоминати км:92.000

Повеќе...
Seat Leon 2.0 TDI
ЦЕНА: 17.500€

Година:2016

Опрема: автоматски клима уред, срево управувалч, електричен пакет, панорамски покрив, фабричко радио CD со команди на волан, светла за магла, патен компјутер, алуминиумски фелни
Боја:белаПоминати км:24.000

Повеќе...
Land Rover Discovery 4 TD
ЦЕНА: 23.900€

Година:2010

Опрема: автоматски клима уред, серво управувач, електричен пакет, фабричко радио CD, кожен ентериер, светла за магла, воздушна суспензија, автоматски менувач, паркинг сензори, алуминиумски фелни, металик боја
Боја:кафена металикПоминати км:124.500

Повеќе...
<< 1 2 >> 
Top